Hei godt folk

Det er ca 2,5 uke til årets utgave av styrkeprøven. I skrivende stund har klubben 13 påmeldte til Eidsvoll – Oslo, 1 fra Gjøvik og 1 fra Lillehammer.

For de som fortsatt har distansen Eidsvoll – Oslo i tankene og ikke har meldt seg på ennå pågrunn av at en ser at pulje 1 kl 14 er fulltegnet. Så er bare å melde seg på i første ledige pulje etter, da vi vil få flyttet alle sammen opp til pulja som starter kl 14. Det er i år også en egen jente pulje for de av klubbens jenter/kvinner som ikke vil være i pulja kl 14.

Rittet er tilbake på E6 fra Olavsgård – Østre Akervei og målgang ved Valhall på Vallehovin. Så vi slipper en reprise av den spenstige turen blant ulike kjøpesentre på Romerike som vi hadde i fjor

Det vil i år som tidligere år være gratis buss for klubbens medlemmer. Det ligger an til at bussen reiser fra Raufoss kl 11 til Eidsvoll, men det vil komme mer eksakt informasjon om dette nærmere rittet/avreise.

Bussen vil hente oss i oslo etter nærmere avtale og for de som har syklet en av de andre distansene er det god nok plass for å sitte på tilbake til Raufoss.

Jeg antar at det i år som tidligere år, blir en tur innom en eller annen Peppes restaurant for en matbit og noe å leske seg på.

For de av dere som ikke har vært med før, så er dette en kjempe sosial tur

MELD DERE PÅ I DAG.

Mvh

Dag og HP