Hei godt folk.

Som de fleste vet så er det Raufosskogen MTB til helgen, så vi tar utgangspunkt i den traseen for intervaller/fartslek denne onsdagen. Hvor mange drag det blir kan avhenge av hvordan det går underveis.

Men jeg tenker som følger(samme som i fjor for de som var med da):

Vi kjører rolig opp over Vildåsen, kjører 2x 30/30 når det flater ut for å trigge kroppen litt. Kjører samlet ned til asfalten. Ved pukkverket kommer vårt første lengre drag, som vi kjører til toppen av bakken, varighet ca 5 min. Vi samler alle sammen før vi kjører videre(noe vi gjør etter alle drag). Kjører rolig videre til krysset vesetvegen, nytt drag over toppen, kjører til vi får avkjøring nr 2 på venstre hånd(inn til en eiendom), ca 2-3 min.

Kjører rolig videre og ned over. Når vi har kommet ned til vesteråsveien, tar vi det rolig over den første lille toppen, slik at vi får samlet alle sammen etter utforkjøringen. Så kjører vi et nytt drag på 4 min.

Neste drag kommer på skytebanen og går til krysset vesetvegen, ca 2-3 min. Neste drag går fra bommen og opp til første kryss. Kjører samlet til neste kryss der igjen, hvor vi tar et nytt drag opp på toppen bak skumsjøen(inkludert siste kneika for de som bruker strava) ca 4-5 min. Når vi er på toppen her så tar vi en status på om det har vært nok drag. Kan evt legge til første terreng parti + siste biten inne på skistadion om det er ønsker om flere drag.

Vel møtt på Bunnpris kl 18.00

Hans-P