Startet lørdag kl 6 i flott vær, som forventet gikk svømminga dårlig,da jeg har trent veldig lite i sommer. 4 km i sjøen med til dels utett brille føltes som en evighet. tok meg god tid i skiftesonen for å kunne sykle med tørr shorts. Skikkelig utfordring å ta av våtdrakta og ha på seg sykkelshorts uten å blotte seg for mye med masse publikum rundt. Syklet ut fra Svolvær i retning Leknes. Fordelen med å svømme dårlig er at man har gleden av å kunne passere konkurenter. Fikk litt trøbbel med frambremsen etter ca 4 mil, da jeg fikk litt kast i hjulet så det subbet litt.Utrolig frustrerende når man har igjen ca 160 km. Ble en rund om Stamsund og selfølgelig nedom Henningsvær før turen tilbake til Svolvær. Kjempestemning lang hele ruta med masse folk som sto og heiet på oss.Sykkeltida ble ca 6.5 timer. Etter skifte startet løpeturen på asfalt i 21 km. Der måtte jeg være før kl 19 for å delta på kongeetappen over fjellet og få godkjent løpet.Klarte det med noe over 2 timers margin.
Var lei asfalt og begynte å merke det ibeina så egentlig var det godt å begynne på fjellpartiet med mykere underlag.Men det var bratte krevende partier og krevde til dels mye konsentrasjon nedover. Løp i følge med en hyggelig kar da vi fant ut at vi hadde omtrent samme tempo.Nesten synd å ikke stoppe opp og ta masse bilder da det var fantastisk natur hele veien. Kom i mål etter 15,5 timer og har hatt en opplevelse for livet.
Ingen uhell eller skader, helt utrolig fint vær hele dagen. Bena virker til og med ok slik at jeg fikk tatt med junior opp på en topptur til Tjeldbergtinden i dag.
Det var Lofoten på sitt beste.