Vi starter fra Raufoss kl 07.00. Turen går til Einavoll på asfalt før vi sykler inn Helgedalen på grus. Herfra går det på grus med to små partier sti til vi kommer ned fra Romeriksåsen ved golfbanen i Hakkadal. Krysser rv4 her og fortsetter inn i Nordmarka til Kikutstua på grusveier. Nå har vi syklet ca 120 kilometer og fortjent en vaffel eller skolebolle.
Turen derfra går nordover på grusveiene til vi kommer til Mylla. Nå blir det mer asfalt på Kongeveien oppe på åsen opp for Lunner/Gran. Ved Brandbu slipper vi oss ned i dalen og sykler opp til Bleiken på asfalt. Videre på grus på kjente veier til Sønstebygrenda og hjem.
60% grus, 39% asfalt og 1% sti. Vi skal på rolig tur så den som blir med må regne med at dette kan ta noe tid.
Om noen syntes det blir langt hadde det allikvel vært moro og fått følge noe av turen. Håper derfor at den som ønsker en kortere tur ser på muligheten for å sykle bare den ene veien, bli med i starten og runde av underveis, eller møte oss og ta følge hjem.