Ny onsdag står for tur

Denne gangen så kjører vi en litt lengre «rundbane intervall» på variert underlag, noe grus og noe sti, litt sugende føre må påregnes,(var litt fuktig enkelte steder i går)

Vi sykler i retning av skytebanen(følger veien)

Når vi kommer til skytebanen så er vi ved starten på løypa. Vi fortsetter oppvarmingen med en rolig runde, slik at alle vet hvor de skal sykle, når det drar seg til. En rolig runde med oppvarming er estimert til ca 20-22 min. så vi skal bli gode og varme før start.

Løypa er som følger: Opp Olaveien, helt frem til vi kommer til krysset(kryss nr 2) hvor vi tar til venstre mot Osbakken, følger den rett frem over kloppene, tar skiløypa til venstre mot Eikvelta.
Vi følger lysløypa et godt stykke(må klatre over «bommen»/gjerdet), kjører rett frem i første kryss, tar til venstre i andre kryss.

Vi kommer opp i krysset hvor vi har kjørt intervall økta (skytebanen- Finstad- skytebanen). Vi skal da sykle motsatt ned til skytebanen(altså ikke oppom Finstad). Draget slutter når vi kommer ned til bommen ved skytebanen.

Et drag med litt intensitet estimeres til ca 14 – 17 minutt litt avhengig av hvor hardt en drar til..

Planen er å kjøre 3 runder med bra intensitet. Målet for den enkelte må være å sykle alle dragene på lik tid, så her gjelder det å disponere kreftene sine og ikke svi av alt på første draget.

Om noen drar kjensel på løypa så kjørte Even denne for drøye 3,5 år siden som stafett. Da det var stafett forrige uke så kjører vi denne som singelvis

Vi skal starte alle dragene samlet.

PS: trassen ligger som et segment(Skytebanen-olav-baksiden av skumsjøen- skytebanen) på strava for den som bruker det

vi sykler felles hjem over vildåsen og ned til lysløypa(her må det påregnes å møte på noen langrennski :-)) og følger den til utgangspunktet.

Bunnpris kl 18

MVH
HP