Det blir som planlagt «høsttest» opp til Lauvhøgda på denne ukes onsdagstrening. Nå blir det en mulighet for å se om det har blitt noen fremgang siden «vårtesten» for de som var med på den. Siden det under vårtesten var ett forferdelig uvær 🙂 var det mange av oss som valgte og stå over. Vi får nå en mulighet til å teste oss i en sesong der det har vært lite ritt der formen har blitt satt på prøve. Været ser ut til å bli bra denne gangen så håper at mange blir med. Oppvarming blir på østsiden av Raufoss før vi stopper og tar en samlet start i bakkene ned fra RV4 og mot brua. Tidtaking skjer via Strava for de som benytter dette (det er flere segment på strekningen). For de som ikke bruker Strava så tar man tiden selv. Tidene legges i ettertid inn i samleoversikten for Lauvhøgda-testene. Oppmøte ved Bunnpris kl 18.00. Velkommen.